financiële derivaten

financiële derivaten

In dit artikel zal ik je fundamentele dingen over hoe de handel in de Futures Markets te leggen. Allereerst, wat is een future contract? Het is een financiële www.optiesonline.com derivaten en net als elke financiële derivaten moeten we een onderliggende waarde. Deze activa kunnen valutaparen, indices, grondstoffen, obligaties etc.

Het eerste wat je moet weten is hoe u uw winst te berekenen op basis van de futures-markten en de kenmerken van de toekomst actief je de handel. Een categorie van de futures zijn de e-mini contracten. Ik zal zich richten op hen. Ze zijn toekomstige contracten, klik hier maar je moet betalen over de 1/5 van de marge moet je betalen met de grote contracten. Een populaire troef voor de e-mini’s is de S & P 500-index. Het e-mini genoemd / ES en uw winst berekend door de stijging of een daling van elke teek. Wat is een teek? Het is de minimale verandering van de optiesonline prijs. In dit geval is 0,25 en je kunt verdienen of verliezen 12,5 $ per contract door deze verandering.

 

Kijk eens. De huidige prijs van de ES toekomst contract is 1676,5. Als u de overeenkomst nu te kopen en de prijs zal stijgen op 1677,5 hebben we 4 ticks stijgen (0.25X4). Onze winst is 4X 12,5 = $ 50. Als we 5 contracten had gekocht onze winst kunnen zijn 4X 12,5X 5 = 250 $. Van deze winst moet je de commissies die je moet betalen in uw makelaar http://www.optiesonline.com/anyoption/ te verwijderen.Zoals je begrijpt uit de stijging of daling met slechts 1 punt in de markt (4 ticks) of minder kun je goed geld verdienen.

Waarom is het belangrijk?

Veel nieuwe daghandelaren maken de fout om te denken dat ze kunnen elke dag en elk paar dezelfde handel. Helaas, is het onwaarschijnlijk dat dit uit te Hier vindt u werken. Paren hebben verschillende neigingen, en zelfs dagen van de week hebben verschillende tendensen (zie dagelijkse forex statistiekenpagina link hierboven). Wanneer er meer beweging is het meestalmakkelijker om te bewegen in het geld sneller, en blijf daar voor langer, omdat de handelaar agressief duwen de prijs in één richting.

Wanneer markten zijn lusteloos en zie-zagen meer … .. heen en weer, trades worden meer willekeurig. Er is minder ruimte voor fouten, omdat de prijs is zigzaggend in kleine stappen waardoor het moeilijker om te verblijven in het geld.